Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tworzenie launchera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam taki maly problem :/ , wszystko zrobilem dobrze w root , przy wybieraniu Chanelu kolo CH jest napisane NORM (polaczylo z serwerem) , ale gdy chce sie zalogowac to jest napisane "Blad podczas laczenia z serwerem"

Prosze o pomoc :/

PS: sory za orto, ale angielska klawiatura :/

Opublikowano

Wejdź w root -->serverinfo i sprawdź jaki masz port chanela jeśli 13000 to zmień na 1301 a jeśli masz 13001 to daj 13000 powinno pomóc

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Wejdź w root -->serverinfo i sprawdź jaki masz port chanela jeśli 13000 to zmień na 1301 a jeśli masz 13001 to daj 13000 powinno pomóc

nie dziala :/

Opublikowano

To Wejdź w ten plik i sprawdź jaki masz port logowania i podaj go. Powiedz też jakie masz pliki serverowe

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

To Wejdź w ten plik i sprawdź jaki masz port logowania i podaj go. Powiedz też jakie masz pliki serverowe

przy channels mam 2 porty "13000" , przy MARK1 port "13000" , a przy AUTH1 port "11002"

pliki mam chyba standardowe, bo loguje sie do nich loginem root a haslem mcncc.com

Opublikowano

Port się zgadza bo go wykrywa jako odpalony dla CH1 (NORM).

Sprawdź pong bo mogę się założyć, że jak wpiszesz nieprawidłowe passy to masz to samo.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...